Zien wat er in & om je huis gebeurt. Overal en altijd.

Het WoonVeilig Alarmsysteem in combinatie met beveiligingscamera’s; daarmee check je direct of thuis alles in orde is. Of je kunt tijdens een alarm meteen zien wat er aan de hand is. Met de beveiligingscamera’s van WoonVeilig breid je jouw WoonVeilig Alarmsysteem eenvoudig uit tot een compleet beveiligingssysteem met camerabewaking.

Met je smartphone eenvoudig camerabeelden bekijken

Opnames en live beelden van de WoonVeilig beveiligingscamera’s bekijk je altijd en overal eenvoudig met de WoonVeilig app.

Ontdek de WoonVeilig app

Altijd haarscherpe beelden, dag & nacht, binnen & buiten

De beide WoonVeilig beveiligingscamera’s maken haarscherpe beelden in HD kwaliteit, zowel overdag als ’s nachts. Met de geavanceerde bewegingsdetectie worden automatisch beelden gemaakt als er iets beweegt in het zichtveld van de camera. Dus als er iets gebeurt, dan mis je het niet. De WoonVeilig buitencamera is bovendien weer- en waterbestendig (IP66) en dus geschikt om buiten te installeren.

Ervaar de WoonVeilig demo-camera’s

Direct een opname bij een alarm

De WoonVeilig beveiligingscamera’s werken volledig samen met je WoonVeilig alarmsysteem. Er worden automatisch opnames gemaakt bij een alarm. Deze opnames ontvang je meteen op je telefoon zodat je direct kunt zien wat er gebeurt. De opnames worden tot 30 dagen veilig opgeslagen in de cloud, zodat je altijd toegang hebt tot jouw opnames, via de app of via je eigen online account. De WoonVeilig Videobeveiligingsdienst wordt aangeboden voor een vast en laag bedrag per maand, en is maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet vast aan een langlopend contract.

Meer over de WoonVeilig Videobeveiligingsdienst

Acute hulp van politie of andere hulpdiensten inschakelen

Zie je bij een alarmmelding op jouw camerabeelden een verdachte of gevaarlijke situatie bij jou thuis? Dan kun je direct de assistentie van politie, brandweer of andere hulpdiensten inroepen. Je melding is dan namelijk geen lage prioriteit melding, maar een zogenaamde ‘geverifieerde (alarm)melding’ en wordt met hoge prioriteit opgevolgd wanneer de gevaarlijke situatie nog bezig is. Dit snelheidsvoordeel beperkt schade en vergroot de pakkans.

Controle internetverbinding

De WoonVeilig Cameras kunnen zowel draadloos als met netwerkkabel worden aangesloten op je internetaansluiting. Om te controleren of alles naar behoren werkt, test WoonVeilig elke seconde van de dag proactief je internetverbinding. In het geval van een internet-storing waarschuwt onze Online Alarmcentrale je per e-mail, telefonisch of per sms. Om valse meldingen te voorkomen heeft WoonVeilig een algoritme ontwikkeld dat onderscheid maakt tussen verdachte storingen en geplande werkzaamheden van je internetprovider.

Altijd veilig en up-to-date

Het WoonVeilig-team werkt iedere dag aan de betrouwbaarheid en de veiligheid van je cameras. Periodiek worden software-updates aangeboden. Deze updates omvatten beveiligingsverbeteringen op basis van de nieuwste technologieën, prestatieverbeteringen en nieuwe functionaliteiten. De cloud-software van onze Online Alarmcentrale wordt gehost in Europa binnen het beveiligde datacenter van KPN in Amsterdam. Het datacenter van KPN is ISO-27001 gecertificeerd door een onafhankelijke autoriteit voor informatiebeveiliging. WoonVeilig voldoet volledig aan de GPDR (Europese privacywet).

Eenvoudige installatie

De WoonVeilig HD Buitencamera is net als de HD Binnencamera een IP Camera die je eenvoudig zelf aan je thuisnetwerk kunt koppelen. Bedraad met een netwerkkabel of draadloos via wifi. Beide camera’s worden compleet geleverd inclusief een stroomadapter en een netwerkkabel. Afhankelijk van de te overbruggen afstand zijn adapters en netwerkkabels tot 10, resp. 20 meter verkrijgbaar. Onze klantenservice helpt je graag met een passend advies. Zie je de installatie zelf toch niet zitten? Laat de installatie dan over aan een professionele installateur.

Meer over onze installatieservice