Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Even checken of thuis alles in orde is?

Zien wat er in & om je huis gebeurt. Overal en altijd.

Het WoonVeilig Alarmsysteem in combinatie met camera’s; daarmee check je direct of thuis alles in orde is. Of je kunt tijdens een alarm meteen zien wat er aan de hand is, zowel binnen als buiten. Met de camera’s van WoonVeilig breid je jouw WoonVeilig Alarmsysteem eenvoudig uit tot een compleet beveiligingssysteem met camerabewaking.

Acute hulp van politie of andere hulpdiensten inschakelen

Zie je bij een alarmmelding op jouw camerabeelden een verdachte of gevaarlijke situatie bij jou thuis? Dan kun je direct de assistentie van politie, brandweer of andere hulpdiensten inroepen. Je melding is dan namelijk geen lage prioriteit melding, maar een zogenaamde ‘geverifieerde (alarm)melding’ en wordt met hoge prioriteit opgevolgd wanneer de gevaarlijke situatie nog bezig is. Dit snelheidsvoordeel beperkt schade en vergroot de pakkans.

Met je smartphone eenvoudig camerabeelden bekijken

Opnames en live beelden van de WoonVeilig camera’s bekijk je altijd en overal eenvoudig met de WoonVeilig app.

Ontdek de WoonVeilig app

Altijd haarscherpe beelden, dag & nacht, binnen & buiten

De beide WoonVeilig camera’s maken haarscherpe beelden in HD kwaliteit, zowel overdag als ’s nachts. Met de geavanceerde bewegingsdetectie worden automatisch beelden gemaakt als er iets beweegt in het zichtveld van de camera. Dus als er iets gebeurt, dan mis je het niet. De WoonVeilig buitencamera is bovendien weer- en waterbestendig (IP66) en dus geschikt om buiten te installeren.

Ervaar het WoonVeilig alarmsysteem met camera's

Direct een opname bij een alarm

De WoonVeilig camera’s werken volledig samen met je WoonVeilig alarmsysteem. Er worden automatisch opnames gemaakt bij een alarm. Deze opnames ontvang je meteen op je telefoon zodat je direct kunt zien wat er gebeurt. De opnames worden tot 30 dagen veilig opgeslagen in de cloud, zodat je altijd toegang hebt tot jouw opnames, via de app of via je eigen online account. De WoonVeilig Videobeveiligingsdienst wordt aangeboden voor een vast en laag bedrag per maand, en is maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet vast aan een langlopend contract.

Meer over de WoonVeilig Videobeveiligingsdienst

Controle internetverbinding

De WoonVeilig camera's kunnen zowel draadloos als met netwerkkabel worden aangesloten op je internetaansluiting. Om te controleren of alles naar behoren werkt, test WoonVeilig elke seconde van de dag proactief je internetverbinding. In het geval van een internet-storing waarschuwt onze Online Alarmcentrale je per e-mail, telefonisch of per sms. Om valse meldingen te voorkomen heeft WoonVeilig een algoritme ontwikkeld dat onderscheid maakt tussen verdachte storingen en geplande werkzaamheden van je internetprovider.

Altijd veilig en up-to-date

Het WoonVeilig-team werkt iedere dag aan de betrouwbaarheid en de veiligheid van je camera's. Periodiek worden software-updates aangeboden. Deze updates omvatten beveiligingsverbeteringen op basis van de nieuwste technologieën, prestatieverbeteringen en nieuwe functionaliteiten. De cloud-software van onze Online Alarmcentrale wordt gehost in Europa binnen het beveiligde datacenter van KPN in Amsterdam. Het datacenter van KPN is ISO-27001 gecertificeerd door een onafhankelijke autoriteit voor informatiebeveiliging. WoonVeilig voldoet volledig aan de GPDR (Europese privacywet).

Eenvoudige installatie

De WoonVeilig HD Buitencamera is net als de HD Binnencamera een IP Camera die je eenvoudig zelf aan je thuisnetwerk kunt koppelen. Bedraad met een netwerkkabel of draadloos via wifi. Beide camera’s worden compleet geleverd inclusief een stroomadapter en een netwerkkabel. Afhankelijk van de te overbruggen afstand zijn adapters en netwerkkabels tot 10, resp. 20 meter verkrijgbaar. Onze klantenservice helpt je graag met een passend advies. Zie je de installatie zelf toch niet zitten? Laat de installatie dan over aan een professionele installateur.

Meer over onze installatieservice


x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de installatie van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies