Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Altijd de zekerheid van betrouwbare slimme huisbeveiliging met het WoonVeilig Alarmsysteem

Met het WoonVeilig Alarmsysteem ga je met een veilig gevoel van huis. Altijd. Want je huis is 24 uur per dag goed en slim beveiligd. Slim omdat WoonVeilig verder gaat dan het verzorgen van goede huisbeveiliging en zich continue automatisch aanpast aan jouw persoonlijke leefsituatie. Zo weet je zeker dat bij jou thuis altijd alles onder controle is, waar je zelf ook bent.

Online Alarmcentrale: altijd direct op de hoogte

Bij een alarm bellen en sms’en we direct. Naar je mobiel, je werktelefoon of de vaste telefoon van de buren. Je kunt in totaal 6 telefoonnummers opgeven voor de telefonische alarmmelding en nog eens 6 telefoonnummers waarop je de melding per sms ontvangt.

Meer informatie over de Online Alarmcentrale

Alles online besturen. Overal en altijd.

Ben je vergeten het alarmsysteem aan te zetten? Geen probleem. Je zet het eenvoudig alsnog op afstand aan via Internet of met de WoonVeilig app voor Android of iOS (iPhone en iPad). Waar je ook bent. 24 uur per dag. En met de slimme uitbreidingen van WoonVeilig kan je bijvoorbeeld ook je slimme verlichting en/of thermostaat op afstand regelen.

Ontdek de WoonVeilig app

Monitoring & Security updates

Het is fijn om te weten dat het alarmsysteem goed werkt. De goede werking controleren we 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Daarnaast houden de technici van WoonVeilig in de gaten of de laatste standaarden op het gebied van ICT-beveiliging zijn geïmplementeerd. Het WoonVeilig Alarmsysteem is gecertificeerd door het onafhankelijke onderzoeksinstituut voor IT-beveiliging uit Duitsland AV-Test.

Meer informatie over monitoring & security updates
Nooit meer vergeten je alarmsysteem aan te zetten

Met WoonVeilig Smart Assist wordt je alarmsysteem automatisch aangezet zodra de laatste persoon het huis heeft verlaten.

Smart Assist functie: Niemand thuis, alarm aan!

De slimme huisbeveiliging van WoonVeilig biedt niet alleen slimme alarmering en slimme bediening onderweg. Het helpt je ook actief bij het gebruik van het alarmsysteem. Zo past WoonVeilig zich aan op de situatie thuis en activeert het alarmsysteem automatisch als er niemand meer thuis is. Zo weet je zeker dat je altijd goed beveiligd bent.

Meer informatie over de Smart Assist functie 'Niemand thuis, alarm aan'

Op het juiste moment, alarm automatisch aan!

Routines, we hebben ze allemaal. Ga jij ook dagelijks op dezelfde tijd van huis of kom je op hetzelfde moment weer thuis? En ga je op een vast tijdstip naar bed? Met het slimme weekschema gaat je WoonVeilig alarmsysteem altijd op het vooraf ingestelde tijdstip (gedeeltelijk) aan. Zo is je huis altijd goed beveiligd, zonder dat je er over hoeft na te denken. Ideaal!

Meer informatie over het slimme weekschema

Alarm aan, direct gewaarschuwd bij open deur of raam!

Heb ik alle ramen wel afgesloten toen ik vertrok van huis? Met WoonVeilig wordt je direct gewaarschuwd als je je alarm aan zet terwijl er nog een deur of raam open staat. Zo weet je zeker dat je huis goed is beveiligd als je de deur achter je dicht trekt.

Klik hier voor meer informatie over deze slimme notificatie

Works with: slimme koppelingen

Het WoonVeilig Alarmsysteem werkt veilig en moeiteloos samen met apparaten en diensten van derden die je dagelijks gebruikt. Op dit moment werkt WoonVeilig samen met o.a. Philips Hue verlichting, Toon en binnenkort ook met Google Assistant/Home.

Check het WoonVeilig Works with programma

Camerabeveiliging: altijd en overal zicht op thuis

Bekijk direct de video-opnames bij een alarm. Waar je ook bent. Zo zie je gelijk wat er aan de hand is. Door de alarmmelding visueel te ‘verifiëren’ kun je meteen acute hulp van buren, politie of andere hulpdiensten inschakelen. Ook kan je vanaf overal live beelden bekijken en op ieder moment zelf zien dat alles thuis in orde is.

Meer informatie over camerabeveiliging

WoonVeilig Alarmwacht

Niemand bereikbaar tijdens een alarm? Met de optionele alarmopvolgingsdienst WoonVeilig Alarmwacht is er altijd een professionele beveiliger in de buurt. Je bent dag en nacht verzekerd van een snelle en effectieve reactie zodat je woning, je bedrijf of je vereniging altijd in goede handen is.

Meer informatie over Alarmwacht

Geen zin om zelf te installeren?

Kies dan de Installatieservice en laat WoonVeilig voor een vast en laag bedrag bij je thuis installeren.

Bekijk onze installatie service

Gratis beveiligingsadvies

Bepalen welke melders je voor jouw woning nodig hebt is heel eenvoudig. Wij hebben een handig overzicht gemaakt zodat je dit eenvoudig zelf kan bepalen. Kom je er toch niet helemaal uit? Bel dan 088 - 383 88 38 voor een persoonlijk beveiligingsadvies.

Bekijk het online beveiligingsadvies

Al meer dan 10 jaar lang de meest betaalbare beveiligingsdienst

WoonVeilig biedt al meer dan 10 jaar lang de WoonVeilig Beveiligingsdienst voor een vast en laag bedrag per maand, zonder verrassingen. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent. Ook doet WoonVeilig niet aan lange contracten. Je kan gewoon maandelijks opzeggen of overschakelen naar de gratis Basisdienst.

Ontdek welke diensten het beste bij jou passen

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de installatie van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies