Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Hét meest gekozen slimme alarmsysteem van Nederland!

Het ideale huisalarm

WoonVeilig is een slim alles-in-één huisalarm om je huis draadloos te beveiligen tegen inbraak-, brand- en waterschade. WoonVeilig waarschuwt direct bij een alarm in huis via telefoon, sms en/of e-mail, naar jou en je contactpersonen. Bovendien controleert WoonVeilig je Alarmsysteem continu op een goede werking. Je huis is daarom altijd via WoonVeilig zorgeloos en slim beveiligd en laat je niets aan het toeval over.

Huisalarm voor een aantrekkelijke prijs

Doordat het WoonVeilig Alarmsysteem gebruik maakt van het internet en volledig geautomatiseerd werkt, is het aanzienlijk goedkoper en veiliger dan andere alarmsystemen. De Beveiligingsdienst kost € 8,95 p/m. Dit is een vast bedrag, ongeacht het aantal alarmmeldingen dat jij en je contactpersonen ontvangen. Bovendien werkt WoonVeilig niet met lange verplichtingen: de beveiligingsdienst is maandelijks opzegbaar. In drie stappen morgen al beveiligd!

  1. Bestel het WoonVeilig Alarmsysteem in de Online Shop;
  2. Installeer het draadloze alarmsysteem binnen 30 minuten;
  3. Meld het alarmsysteem met de WoonVeilig Beveiligingsdienst eenvoudig aan via internet.

Alarmsysteem eenvoudig geïnstalleerd

Het WoonVeilig huisalarm is binnen 30 minuten door iedereen zelf te installeren. Toch liever niet zelf installeren? Kies dan de Installatieservice en laat WoonVeilig voor een vast en laag bedrag bij u thuis installeren. Bekijk onze installatie service.


WoonVeilig huisalarm uitbreiden (optioneel)

De WoonVeilig Alarmsystemen worden standaard geleverd met bewegingsmelders, een deur- /raamcontact en zijn eenvoudig + draadloos uit te breiden met extra accessoires zoals slimme rookmelders en koolmonoxidemelders. Kijk voor een volledig overzicht van de uitbreidingen in de online Shop.

WoonVeilig Beveiligingscamera binnen en Beveiligingscamera buiten

WoonVeilig Beveiligingscamera (optioneel)

Met de WoonVeilig Beveiligingscamera binnen en Beveiligingscamera buiten zie je in één oogopslag of thuis alles in orde is en dankzij AI heb je altijd een opname als een mens wordt gedetecteerd.

  • Op ieder gewenst moment live beeld bekijken en handmatige opnames starten in de WoonVeilig app
  • Dankzij AI altijd een opname als een mens wordt waargenomen & bij bewegingsdetectie
  • Maakt overdag en dankzij nachtzicht ook 's nachts heldere video-opnames
  • Slaat opnames veilig op in de cloud
  • Blijft opnemen bij beweging voor de beveiligingscamera
  • Alle opnames direct terug te kijken en te delen in de WoonVeilig App
  • Functioneert in combinatie met de WoonVeilig Beveiligingsdienst en Videobeveiligingsdienst.

Leer hier meer over onze slimme diensten en ontdek welke het beste bij jou passen.

Gegarandeerde hulp van een gecertificeerde beveiliger bij een alarm? (optioneel)

Met de aanvullende alarmopvolgingsdienst WoonVeilig Alarmwacht is er altijd een professionele beveiliger bij jou in de buurt die poolshoogte kan nemen wanneer bij je huis het alarm afgaat. Zo ben je altijd verzekerd van een adequate alarmopvolging wanneer er onverhoopt niemand bereikbaar mocht zijn.

Wil je meer informatie over veilig wonen of heb je al een WoonVeilig alarm in huis en heb je hulp nodig bij het installeren? Neem dan gerust contact op met de WoonVeilig klantenservice. Onze deskundige medewerkers kunnen al je vragen omtrent huisbeveiliging beantwoorden.

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de huisbeveiliging van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies