Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Hét meest gekozen slimme alarmsysteem van Nederland!

Het ideale huisalarm

WoonVeilig is een slim alles-in-één huisalarm om je huis draadloos te beveiligen tegen inbraak-, brand- en waterschade. WoonVeilig waarschuwt direct bij een alarm in huis via telefoon, sms en/of e-mail, naar jou en je contactpersonen. Bovendien controleert WoonVeilig je Alarmsysteem continu op een goede werking. Je huis is daarom altijd via WoonVeilig zorgeloos en slim beveiligd en laat je niets aan het toeval over.

Huisalarm voor een aantrekkelijke prijs

Doordat het WoonVeilig Alarmsysteem gebruik maakt van het internet en volledig geautomatiseerd werkt, is het aanzienlijk goedkoper en veiliger dan andere alarmsystemen. De Beveiligingsdienst kost € 8,95 p/m. Dit is een vast bedrag, ongeacht het aantal alarmmeldingen dat jij en je contactpersonen ontvangen. Bovendien werkt WoonVeilig niet met lange verplichtingen: de beveiligingsdienst is maandelijks opzegbaar. In drie stappen morgen al beveiligd!

  1. Bestel het WoonVeilig Alarmsysteem in de Online Shop;
  2. Installeer het draadloze alarmsysteem binnen 30 minuten;
  3. Meld het alarmsysteem met de WoonVeilig Beveiligingsdienst eenvoudig aan via internet.

Alarmsysteem eenvoudig geïnstalleerd

Het WoonVeilig huisalarm is binnen 30 minuten door iedereen zelf te installeren. Toch liever niet zelf installeren? Kies dan de Installatieservice en laat WoonVeilig voor een vast en laag bedrag bij u thuis installeren. Bekijk onze installatie service..


WoonVeilig huisalarm uitbreiden (optioneel)

De WoonVeilig Alarmsystemen worden standaard geleverd met bewegingsmelders, een deur- /raamcontact en zijn eenvoudig + draadloos uit te breiden met extra accessoires zoals slimme rookmelders en koolmonoxidemelders. Kijk voor een volledig overzicht van de uitbreidingen in de online Shop.

WoonVeilig HD Camera en HD Buitencamera

WoonVeilig Camera (optioneel)

Met de WoonVeilig HD Camera en HD Buitencamera zie je in één oogopslag of thuis alles in orde is.

  • Op ieder gewenst moment live beeld bekijken met de WoonVeilig app
  • Maakt overdag en 's nachts HD video-opnames bij bewegingsdetectie
  • Slaat opnames veilig op in de cloud
  • Blijft opnemen bij beweging voor de camera
  • Alle opnames direct terug te kijken met de WoonVeilig App
  • Functioneert in combinatie met de WoonVeilig Beveiligingsdienst en Videobeveiligingsdienst.

Leer hier meer over onze slimme diensten en ontdek welke het beste bij jou passen.

Een beveiliger aan huis bij een alarm? (optioneel)

Met de aanvullende alarmopvolging dienst WoonVeilig BeveiligerAanHuis is er altijd een professionele beveiliger bij jou in de buurt die poolshoogte kan nemen wanneer bij je huis het alarm afgaat. Zo ben je altijd verzekerd van een adequate alarmopvolging wanneer er onverhoopt niemand bereikbaar mocht zijn.

Wil je meer informatie over veilig wonen of heb je al een WoonVeilig alarm in huis en heb je hulp nodig bij het installeren? Neem dan gerust contact op met de WoonVeilig klantenservice. Onze deskundige medewerkers kunnen al je vragen omtrent huisbeveiliging beantwoorden.