Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Nieuws

Introductie WoonVeilig Alarmwacht: Alarmopvolging opnieuw uitgevonden

Als eerste in Europa, hebben we samen met het Canadese beveiligingsbedrijf RSPNDR een nieuwe dienst ontwikkeld, WoonVeilig Alarmwacht. Met Alarmwacht is er binnen 30 minuten een professionele beveiliger ter plaatse wanneer een alarmmelding niet kan worden opgevolgd door de eigenaar. RSPNDR is in eigen land koploper in de alarmopvolging industrie doordat ze ‘Uber-achtige’ software hebben ontwikkeld die de basis vormt voor deze eenvoudige, slimme en betaalbare opvolging.

Lees hier het volledige persbericht over onze nieuwe dienst en samenwerking.

Bekijk hier de lanceringsvideo van WoonVeilig Alarmwacht.

En klik hier voor meer informatie over WoonVeilig Alarmwacht.

7 maart 2022

Steun ook GIRO555 en geef voor Oekraïne

Het WoonVeilig team zet zich iedere dag in voor de veiligheid in Nederland en de ons omringende landen. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om je veilig te kunnen voelen in je eigen omgeving. Het lot van de Oekraïense bevolking raakt ons diep van binnen.

De samenwerkende hulporganisaties bieden hulp waar mogelijk, vaak met gevaar voor eigen leven. Maak hulp mogelijk en geef vandaag ook aan GIRO555 voor de slachtoffers van het oorlogsgeweld in Oekraïne.

WoonVeilig is het meest verkochte slimme beveiligingsproduct van Nederland!

Dit blijkt uit de Smart Home Monitor (2018-2020), uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Multiscope onder 6.321 consumenten. De Smart Home monitor onderzoekt als enige in Nederland de marktaandelen van de belangrijkste smart home producten. We zijn uiteraard ontzettend trots op deze toppositie in de wereld van beveiliging. Ons bedrijf heeft in de categorie Beveiligingssystemen met het WoonVeilig alarmsysteem de koppositie van Verisure overgenomen. Hiermee is WoonVeilig marktleider geworden in de categorie beveiligingsproducten. Een mooie opsteker voor alle hardwerkende, enthousiaste professionals van WoonVeilig!

Lees hier het volledige artikel.

WoonVeilig introduceert Smart Assist: niemand thuis, alarmsysteem aan

WoonVeilig, marktleider in slimme alarmsystemen, introduceerde in 2008 als eerste een online meldkamer en een app waarmee gebruikers het alarmsysteem kunnen bedienen. Naast de app kan het alarmsysteem ook bediend worden met een bedieningspaneel met pincode, een sms-bericht en met een afstandsbediening. Al deze vormen van bediening hebben een nadeel dat je het niet moet vergeten en dat het handmatig moet worden bediend. Gebruikers controleren vaak achteraf of het alarmsysteem wel is aangezet. Dit is voortaan verleden tijd met de introductie van de nieuwe slimme dienst Smart Assist. Zo hebben gebruikers altijd een veilig gevoel en thuis alles onder controle. Lees hier het volledige persbericht.

Kom hier meer te weten over de nieuwe Smart Assist functie.

Essent breidt Smart Home-toepassingen uit met partnership WoonVeilig

In 2017 werd in Nederland 240 miljoen euro besteed aan Smart Home-toepassingen, waarbij apparaten in en rond het huis via wifi of bluetooth met elkaar communiceren. Momenteel bezit 3% van de huishoudens een slim beveiligingssysteem, wat betekent dat er nog veel ruimte is voor groei. Essent en WoonVeilig bundelen hun krachten en bieden samen een slimme vorm van beveiliging; betaalbaar, eenvoudig te installeren en te bedienen per app. Lees hier het volledige artikel.

Meer informatie over het speciale WoonVeilig aanbod voor nieuwe Essent klanten lees je hier.

WoonVeilig, Politie, bewoner en buurtapp halen dief van straat

Het slimme WoonVeilig Alarmsysteem heeft zich wederom bewezen door een cruciale rol te spelen bij de herkenning, opsporing en arrestatie van een dief die het gemunt had op een WoonVeilig buitencamera. Dankzij de zeer snelle en efficiënte samenwerking tussen WoonVeilig, Politie, bewoner en buurtapp kon de dief binnen enkele dagen in de kraag worden gegrepen waarbij de WoonVeilig camerabeelden fungeren als het onomstotelijke bewijsmateriaal.

Lees hier het volledige artikel

Voordeelbundel WoonVeilig Alarmsysteem en Philips Hue starterkit

juni 2017

Een speciaal samengestelde bundel van het WoonVeilig Alarmsysteem startpakket, inclusief Philips Hue starter kit (2 white & color ambiance lampen + bridge) is tijdelijk verkrijgbaar voor €299,-* bij Coolblue, Media Markt en WoonVeilig.

*Adviesverkoopprijs is: €458,-

Bekijk hier de exclusieve bundel

Nieuw: Philips Hue en WoonVeilig zorgen voor de veiligheid van je huis

Goede verlichting vergroot de veiligheid bij je thuis. Inbrekers houden niet van geluid en licht. Om die reden hebben Philips Hue en WoonVeilig de handen ineen geslagen. Vanaf nu kan je met de aanwezigheidssimulator geheel automatisch laten zien dat je huis bewoond is. En bij een alarmsituatie geven je Hue lampen automatisch een rood knipperend waarschuwingslicht. 

Check alle mogelijkheden van WoonVeilig Works with Philips Hue

Nieuw: WoonVeilig Alarmsysteem volledig nieuw design

WoonVeilig introduceert een nieuw alarmsysteem met een volledig nieuw design. Strake lijnen en ronde vormen vormen de basis van de nieuwe vormgeving. De verschillende onderdelen van het nieuwe alarmsysteem verdienen een plek in ieder huis.

Bekijk hier nieuwe WoonVeilig Alarmsysteem

WoonVeilig opnieuw "ZEER GOED" beoordeeld door ETM Testmagazin

WoonVeilig is opnieuw aan een grondige Duitse test onderworpen en heeft wederom het oordeel ZEER GOED gekregen. WoonVeilig is daarmee duurzaam een van de meest gebruiksvriendelijke, betaalbare en betrouwbare systemen die er zijn. En we zijn van plan dit zo te houden.

Kijk hier voor alle reviews

Slimme radiatorknop van WoonVeilig bespaart tot 46% op energie

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de Slimme Radiatorknop niet alleen voor extra comfort zorgt maar ook nog eens een energiebesparing tot 46%.

De Slimme Radiatorknop optimaliseert het gebruik van de verwarming door de watertoevoer via de radiatorkraan exact af te passen, zodat de kamertemperatuur precies gelijk blijft. Dit zorgt voor efficiënt gebruik van warmte. Verder detecteert het systeem een raam dat wordt geopend en zet het op zo’n moment meteen de verwarming uit. Ook kan de Slimme Radiatorknop met timers en op basis van de stand van het Alarmsysteem zichzelf automatisch regelen. Alles bij elkaar levert dit een forse energiebesparing op tot 46 procent, afhankelijk van het type radiatorknop dat nu wordt gebruikt.

Lees meer...

WoonVeilig Introduceert Slimme Radiatorknop

WoonVeilig heeft een slimme, energiebesparende radiatorknop op de markt gebracht. Deze aanvulling op het smart home alarmsysteem maakt het mogelijk om in elke afzonderlijke ruimte van het huis de temperatuur te regelen via een smartphone, tablet of computer. De Slimme Radiatorknop past bovendien de temperatuur aan zodra het alarmsysteem van WoonVeilig wordt aan- of uitgezet.

Bekijk de Slimme Radiatorknop

Nieuw: WoonVeilig Alarmsysteem volledig voorbereid op Smart Home

WoonVeilig introduceert een nieuw alarmsysteem dat volledig is voorbereid is op Smart Home. Met Smart Home zorgt je voor extra comfort in huis. Zo kan je de verwarming en de verlichting geautomatiseerd laten werken.

De huiscentrale dat het hart vormt van het WoonVeilig Alarmsysteem beschikt over nieuwe protocollen zoals Z-Wave en Zigbee. Hiermee wordt het in de toekomst mogelijk om het alarmsysteem verder uit te breiden met nieuwe producten om het huis slim en eenvoudig nog veiliger en comfortabeler te maken.

Bekijk het nieuwe WoonVeilig Alarmsysteem

WoonVeilig introduceert Binnensirene en Akoestische Glasbreukmelder

WoonVeilig introduceert de Binnensirene. Deze Binnensirene is een uitbreiding op het WoonVeilig Alarmsysteem en werkt volledig draadloos.

Naast de komst van de Binnensirene introduceert WoonVeilig ook de Akoestische Glasbreukmelder. Hiermee kunnen meerdere ramen tegelijk worden beveiligd.

Lees meer...

ComputerTotaal review van WoonVeilig: Een dikke 8

WoonVeilig is onder de loep genomen door Computer!Totaal. Een dikke 8 is het testresultaat! Een beoordeling waar wij uiteraard zeer tevreden mee zijn.

Kijk hier voor alle reviews

WoonVeilig Alarmsysteem als Beste Koop getest

Het Duitse ETM Testmagazin heeft WoonVeilig uitgeroepen tot Beste Koop in de categorie alarmsystemen in Duitsland.

Kijk hier voor alle reviews

WoonVeilig aanbevolen in ZDNet.com

“Een kind kan de was doen”. Zo beoordeelt ZDNet.com het Egardia Basisalarmsysteem. Cédric van Loon, journalist bij ZDnet.com, wierp een kritische blik op het systeem en kwam met een positief oordeel.

De eenvoudige installatie is volgens Cédric een groot voordeel. Dit omdat het Alarmsysteem draadloos is en zonder boren of draden trekken in ieder huishouden werkt. Ook de integratie met computer en smartphone wordt extra benoemd. “Alles is duidelijk en houdt de installatiedrempel laag”.

Kijk hier voor alle reviews

Het WoonVeilig doe-het-zelfalarm aanbevolen in maandblad Quest!

Hoofdredacteur Thomas Hendriks van het maandblad Quest test iedere maand zijn favoriete hebbedingen. Zo test hij ook het WoonVeilig Doe-het-zelf alarmsysteem.

Thomas Hendriks: "Zo is binnen een paar uur mijn huis beveiligd. De test van de installatie verliep prima. We bewogen in het gebied van de melder en binnen een minuut ging mijn telefoon: een computerstem die me vertelde dat er een alarmmelding was op ons adres en vroeg wat ik ermee wilde doen."

Kijk hier voor alle reviews

Medewerkers KLM, ING, ABN AMRO en PostNL beveiligd door WoonVeilig

De nationale luchtvaartmaatschappij KLM, de grootste banken van Nederland, ING en ABN AMRO en Nederlands grootste logistieke dienstverlener PostNL hebben afspraken gemaakt met WoonVeilig om het WoonVeilig Alarmsysteem aan hun medewerkers aan te bieden.

WoonVeilig is trots om het vertrouwen te hebben van deze Nederlandse topbedrijven en is hiermee opnieuw bevestigd in haar doel om een hoogwaardige beveiligingsdienst te leveren tegen een betaalbaar tarief.

WoonVeilig in het RTL4 programma MediaZine

In het RTL programma MediaZine werd aandacht besteedt aan het WoonVeilig Alarmsysteem.

Bas Muijs liet zien hoe gemakkelijk je het alarmsysteem installeert en gebruikt.

In het programma MediaZine vertelt Bas Muijs wekelijks over de laatste Digital Lifestyle ontwikkelingen.

Bekijk het MediaZine item op Youtube

WoonVeilig introduceert BeveiligerAanHuis

WoonVeilig beveiligt woonhuizen en kleine kantoren zeer succesvol via internet en de mobiele telefoon tegen inbraak en brand met het in VARA Kassa aanbevolen WoonVeilig alarmsysteem (slechts € 8,95 per maand en maandelijks opzegbaar).

Maar nu introduceert WoonVeilig de extra zekerheid van een echte beveiliger aan huis bij een alarm.

Met WoonVeilig BeveiligerAanHuis is er altijd een gecertificeerde beveiliger in de buurt. Zo is er altijd de zekerheid van een adequate alarmopvolging ook wanneer buren of familieleden niet bereikbaar zijn. WoonVeilig BeveiligerAanHuis is een optionele uitbreiding op de WoonVeilig Basisbeveiligingsdienst.

Lees meer over WoonVeilig BeveiligerAanHuis

WoonVeilig winnaar Thuiswinkel Awards

WoonVeilig is door de consument verkozen tot beste webwinkel van 2010 in de categorie Consumentenelektronica en huishoudelijke apparatuur. WoonVeilig is het eerste beveiligingsbedrijf dat deze prijs in de wacht sleept.

Robin Rietveld, Algemeen Directeur van Woonveilig: "We zijn enorm trots dat onze dienstverlening is bekroond met deze prijs. WoonVeilig maakt huisbeveiliging laagdrempelig en betaalbaar voor iedereen door slim gebruik te maken van het internet. Een goede, betrouwbare en overzichtelijk webshop met een uitstekende service is daarbij essentieel."

De Thuiswinkel Awards worden georganiseerd door de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, dé branchevereniging voor webwinkels in Nederland.

WoonVeilig is marktleider in Nederland voor huisbeveiliging via internet. Het gebruik van internet biedt kostenvoordelen en maakt het alarmsysteem gebruikersvriendelijk.

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld.

Ga direct naar mijn beveiligingsadvies