Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Download hier de WoonVeilig App voor iOS of Android

Klik voor de iOS-versie van de WoonVeilig App op het App Store logo hieronder of op het Google playstore logo voor de Android-versie van de WoonVeilig App.

Met de WoonVeilig App bedien je jouw alarmsysteem eenvoudig en snel! Je kan het alarmsysteem gemakkelijk via het homescreen (gedeeltelijk) in- en uitschakelen.

Ook kan je via de app heel eenvoudig de smart assist functie 'niemand thuis, alarm aan en het weekschema inschakelen. Zo vergeet je nooit meer je alarmsysteem in te schakelen.

Daarnaast kan je alle instellingen van het alarmsysteem wijzigen, bewoners en contactpersonen aanpassen/toevoegen en de instellingen van de slimme notificaties wijzigen via de app.

Overal en altijd je alarmsysteem en andere slimme apparaten bedienen?

Met de WoonVeilig App op je smartphone bedien je jouw WoonVeilig Alarmsysteem snel een eenvoudig. Gebruik je ook WoonVeilig Slimme Stekkers? Dan bedien je met de App ook eenvoudig je verlichting. Gewoon vanaf de bank thuis of vanaf je vakantieadres.

Wereldwijd live beeld en video-opnames bekijken?

Bekijk altijd en overal livebeeld en opnamens van je WoonVeilig beveiligingscamera(′s) thuis. Ook maak je met een druk op de knop een opname van wat je ziet.


Onderhoudspagina

Met de WoonVeilig Beveiligingsdienst kan je via de WoonVeilig App heel eenvoudig op de onderhoudspagina zien welke accessoires onderhoud nodig hebben én wat je kunt doen.

Als je de WoonVeilig App opent, zie je links bovenin een gevarendriehoek knipperen als er onderhoud nodig is. Daarnaast is de onderhoudspagina ook te vinden als je het menu opent. Als een accessoire of de huiscentrale onderhoud nodig heeft, verschijnt deze bovenaan de lijst met een rood icoon erachter dat aangeeft welke actie nodig is.

Wanneer je op een icoon klikt, verschijnt er een korte uitleg met wat eraan de hand is en wat je eraan kunt doen. Wanneer je klikt op 'meer info', word je doorgestuurd naar de pagina waar je een uitgebreide toelichting aantreft.


x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de installatie van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies