Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

NVD Beveiligingsgroep

NVD beveiligingen in Haarlem is het langst bestaande, zelfstandige beveiligingsbedrijf van Nederland. Al honderd jaar, zeven dagen in de week, 24 uur per dag staan bijna 500 medewerkers garant voor betrouwbare dienstverlening. Kwaliteit en professionele ontzorging zijn de pijlers van de organisatie. Met hoog opgeleide medewerkers, geavanceerde technologie en intensieve samenwerking met deskundige beveiligingsinstallateurs, zorgt de NVD voor integrale veiligheid voor zowel particuliere als zakelijke eindgebruikers. Door onze ruime ervaring kan worden meegedacht bij elke behoefte op beveiligingsgebied.

Alarmcentrale

Per dag verwerkt de NVD alarmcentrale meer dan 100.000 meldingen. Dit kunnen brand-, overval-, inbraak- of sabotagemeldingen zijn, maar ook uitval van netspanning of in- en uitschakeling van alarminstallaties. Alle meldingen komen rechtstreeks binnen en worden snel afgehandeld. Bereikbaarheid en snelheid van reageren zijn essentieel om cliënten goed van dienst te kunnen zijn. Dit wordt continu gemonitord door een extern bureau. Maandelijks worden de resultaten vergeleken met die van de totale beveiligingsbranche. NVD Beveiligingen scoort hierin uitstekend.

Servicecentrale

De servicecentrale kan bedrijven eveneens werk uit handen nemen. Taken waarvoor men geen eigen medewerkers meer hoeft in te zetten, maar die door NVD Beveiligingen op afstand worden uitgevoerd. Dat is efficiënt en werkt kostenbesparend. Denk aan intelligente camerasystemen en videosurveillance, waarbij wij op effectieve wijze gebouwen, terreinen, woonhuizen en winkels kunnen controleren. Toegangscontrole op afstand, bijvoorbeeld bij een parkeergarage is ook mogelijk. Verder monitoren wij computersystemen op afstand en wordt via onze servicediensten de telefonische bereikbaarheid van onze cliënten vergroot.

Informatie

NVD Beveiligingsgroep Delftlaan 325 2024 CH HAARLEM Tel. 023 - 5 414 414

www.nvd.nl

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de huisbeveiliging van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies