Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Veilig Betalen

In de Online Shop van WoonVeilig betaal je alle producten veilig met iDeal, creditcard (Visa en MasterCard en American Express), Paypal of een vooruitbetaling door middel van een normale bankoverschrijving.

Ook is het mogelijk om na levering van de bestelling te betalen. Kies in dat geval voor AfterPay.

Wil je anders betalen? Of wil je eerst met een van onze medewerkers spreken? Bel ons dan. De WoonVeilig Klantenservice is bereikbaar van 8:00 uur tot 20:00 uur op nummer 088 - 383 88 38 (lokaal tarief). Wij helpen je graag verder.

iDeal

Betalen met iDEAL is eenvoudig betalen met internetbankieren bij je eigen bank. Selecteer na keuze van iDeal je eigen bank. Je wordt vervolgens doorverwezen naar je eigen bankomgeving. Na inloggen wordt je gevraagd akkoord te geven op de betaling en keer je uiteindelijk terug op de orderbevestigingspagina van WoonVeilig.

  • WoonVeilig berekent geen transactiekosten wanneer je betaalt met iDeal.
  • Levering is direct. Op werkdagen voor 23:45 besteld betekent dus de volgende dag in huis!

Creditcard (Visa, MasterCard en American Express)

Om te kunnen betalen met een creditcard moet je het nummer van de creditcard, CVC-code, naam kaarthouder en vervaldatum invoeren. Zodra je jouw online bestelling betaalt met een creditcard dan worden jouw creditcardgegevens gecodeerd verzonden. Op deze manier zijn jouw gegevens beveiligd tegen misbruik van derden. Je creditcardgegevens worden door onze partner Buckaroo opgeslagen en uitsluitend aan de betrokken creditcardmaatschappij doorgegeven. WoonVeilig slaat jouw creditcardgegevens niet op. Zodra jouw betaling correct is ontvangen en verwerkt, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail.

  • WoonVeilig berekent geen transactiekosten wanneer je betaalt met Creditcard.
  • Levering is direct. Op werkdagen voor 23:45 besteld betekent dus de volgende dag in huis!

PayPal

Om gebruik te kunnen maken van PayPal moet je je eerst eenmalig registreren bij PayPal. Je maakt een gratis PayPal-account aan en koppelt deze aan jouw bankrekening of creditcard. Bij de betaling van je bestelling kies je voor PayPal en kom je terecht op de beveiligde Paypal website. Je logt in op je PayPal account met je e-mailadres en wachtwoord om de betaling te controleren en te bevestigen. Zodra je betaling correct is ontvangen en verwerkt, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail.

  • WoonVeilig berekent geen transactiekosten wanneer je betaalt met PayPal.
  • Levering is direct. Op werkdagen voor 23:45 besteld betekent dus de volgende dag in huis!

Vooruitbetaling door middel van een bankoverschrijving

WoonVeilig berekent geen extra transactiekosten wanneer je betaalt met een bankoverschrijving. Indien je kiest voor een bankoverschrijving dan ontvang je per e-mail de betalingsgegevens van je bestelling. Je kan het totaalbedrag van je bestelling overmaken op de bankrekening van onze betalingspartner Buckaroo onder vermelding van het Buckaroo referentienummer en het WoonVeilig ordernummer. Zodra jouw betaling correct is ontvangen en verwerkt, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail.

AfterPay

Kies je voor AfterPay dan betaal je achteraf, nadat je de bestelling ontvangen hebt. Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze kan je direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen.

AfterPay voert voor WoonVeilig het volledige achteraf betaalproces uit. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

  • WoonVeilig berekent geen transactiekosten wanneer je betaalt met AfterPay.
  • Levering is direct. Op werkdagen voor 23:45 besteld betekent dus de volgende dag in huis!

Betaling jaarlijkse kosten WoonVeilig diensten

Wij incasseren de jaarlijkse vergoeding voor jouw WoonVeilig diensten op basis van de incasso machtiging en betaalmethode (SEPA/IBAN, Mastercard, Visacard of Paypal) die je kiest tijdens de registratie. Afhankelijk van de gekozen betaalmethode wordt de vergoeding uiterlijk 5 dagen na de jaarlijkse verlengingsdatum geïncasseerd. Daarnaast ontvang je bij iedere jaarlijkse incasso altijd automatisch een factuur per e-mail.

Betaling maandelijkse kosten WoonVeilig diensten

Wij incasseren de vergoeding voor de WoonVeilig diensten maandelijks aan het begin van iedere kalendermaand op basis van de incasso machtiging en bankrekeningnummer (IBAN nummer) die je afgeeft tijdens de registratie. Je ontvangt standaard geen factuur als onderdeel van de WoonVeilig dienstverlening. Indien je een maandelijkse factuur wenst kun je dit aangeven middels een e-mail aan onze klantenservice (klantenservice@woonveilig.nl).

Zakelijke klanten

Ook zakelijke klanten kunnen tijdens het registratieproces kiezen om de vergoeding voor de WoonVeilig diensten jaarlijks te laten incasseren. Hier geldt eveneens dat afhankelijk van de gekozen betaalmethode de vergoeding uiterlijk 5 dagen na de jaarlijkse verlengingsdatum wordt geïncasseerd. Tevens wordt bij iedere jaarlijkse incasso eveneens altijd automatisch een factuur (incl. BTW) per e-mail verstrekt.