Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Voorkom een inbraak met goede huisbeveiliging

3 juni 2024 door Miss SentinelliIn juli begint alweer de zomervakantie. De zomervakantie is dan ook voor velen het hoogtepunt van het jaar. Het is de tijd van het jaar waarin we even kunnen ontsnappen aan de dagelijkse sleur. We ontdekken graag nieuwe plekken en we vinden quality time doorbrengen met familie en vrienden enorm belangrijk. Of je nu kiest voor een zonnige strandbestemming, een avontuurlijke hike in de bergen of juist een culturele stedentrip, één ding is zeker: je wilt natuurlijk jouw huis met een gerust hart achterlaten. Huisbeveiliging is dan ook essentieel om zorgeloos op vakantie te kunnen gaan.

Waarom huisbeveiliging belangrijk is

Het aantal inbraken neemt enorm toe tijdens de vakantieperiodes, vooral in de zomervakantie. Inbrekers weten dat veel mensen op vakantie zijn en dat er dan niemand in huis is. Een goed beveiligd huis geeft dan ook een gerust gevoel. Door te investeren in huisbeveiliging kun je de kans op een inbraak aanzienlijk verkleinen. Er zijn vele moderne alarmsystemen en beveiligingscamera’s die ervoor zorgen dat er een fysieke barrière is voor inbrekers. Wat ook handig is, dan je elk moment via een app kunt checken of alles thuis in orde is.

Kies voor WoonVeilig, voorkom een inbraak

WoonVeilig is al 16 jaar dé specialist op het gebied van huisbeveiliging in Nederland. Ze hebben zich bewezen als een betrouwbare partner in het beschermen van huizen tegen inbraak. Met WoonVeilig kies je voor een innovatief en gebruiksvriendelijk alarmsysteem dat je eenvoudig zelf kunt installeren en beheren via je smartphone.

WoonVeilig heeft een schat aan kennis en expertise opgebouwd in de beveiligingsbranche. Ze begrijpen de behoeften van hun klanten en spelen hierop in met geavanceerde en betaalbare beveiligingsoplossingen. WoonVeilig biedt niet alleen alarmsystemen aan, maar ook slimme rookmelders, camera’s en andere veiligheidsaccessoires die naadloos integreren met hun alarmsysteem. Hierdoor creëer je een compleet beveiligingsnetwerk dat jouw huis optimaal beschermt.

Aanbod: WoonVeilig Alarmsysteem is nu extra voordelig, slechts €199,-

Deze zomer kun je profiteren van een speciaal aanbod: het WoonVeilig Alarmsysteem (Alarm-03) is nu extra voordelig geprijsd: voor slechts €199,-. Je krijgt maar liefst 100 euro korting! Dit alarmsysteem is ontworpen met de nieuwste technologieën om je huis optimaal te beveiligen.

Het systeem bestaat uit een huiscentrale met luide sirene, huisdiervriendelijke bewegingsmelders, deur-/raamcontacten, een bedieningspaneel met een paniekknop, een afstandsbediening met een paniekknop en ook nog eens 4 beveiligingsstickers. Daarnaast kun je het systeem eenvoudig uitbreiden met extra sensoren en accessoires naar wens. Je kan het pakket namelijk uitbreiden tot 160 draadloze accessoires. Zo beveilig je jouw huis optimaal tegen inbraak-, brand- en waterschade.

Het systeem van WoonVeilig is niet alleen voordelig in aanschaf, maar ook in gebruik. Het systeem is eenvoudig te installeren zonder hulp van een monteur. Wil je het toch niet zelf installeren, dan kan je kiezen voor de installatieservice en kan je het alarmsysteem voor een vast en laag bedrag bij jouw thuis laten installeren.

Met de bijbehorende WoonVeilig App heb je altijd en overal controle over jouw alarmsysteem. Je ontvangt namelijk direct meldingen op jouw smartphone bij verdachte activiteiten, zodat je snel actie kunt ondernemen. Bovendien kun je het systeem eenvoudig uitschakelen voor bijvoorbeeld de buren die de planten water geven of jouw huisdieren eten en drinken geven terwijl jij op vakantie bent.

Met het WoonVeilig Alarmsysteem hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je huis tijdens je zomervakantie. Het biedt een betrouwbare bescherming tegen inbraak en andere gevaren, zodat jij met een gerust hart kunt genieten van je vakantie.

Goede huisbeveiliging is essentieel

Vooral tijdens de zomervakantie is goede huisbeveiliging essentieel. Jouw huis laat je dan immers voor een langere tijd onbewaakt achter. Met het huidige aanbod van het WoonVeilig Alarmsysteem voor slechts €199,-, kan je jouw huis optimaal beveiligingen. Zo kan je onbezorgd genieten van jouw vakantie, want jouw huis is in goede handen.x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de installatie van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies