Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen


Zaterdag 24 september is het burendag, een dag waarop de buurt samenkomt! Dit is dus hét moment om ook de veiligheid van de buurt te bespreken.

WoonVeilig creëert deze veilige leefomgeving en zorgt voor die gemoedsrust. Geen zorgen meer of dierbare naasten iets ergs overkomt, of dat bezittingen worden beschadigd of ontvreemd. Wij geven mensen die geruststelling, dankzij ons beveiligingssysteem.

Met de aanschaf van het WoonVeilig Alarmsysteem verminder je de kans op een inbraak met meer dan 90%. Je vergroot niet alleen jouw eigen veiligheid, maar je draagt ook bij aan de veiligheid van de buurt. En hoe meer buren een WoonVeilig Alarmsysteem hebben, hoe kleiner de kans dat er in de buurt wordt ingebroken, dus hoe veiliger de buurt wordt!

Iedereen wil in een veilige buurt wonen en samen met jouw buren krijg je dat voor elkaar! Daarom hebben wij nu een hele leuke actie waar jij en jouw buren van kunnen profiteren!

  • 1 WoonVeilig Alarmsysteem = €50 korting
  • 2 WoonVeilig Alarmsystemen = €130 korting (€65 korting per systeem)
  • 3 WoonVeilig Alarmsystemen = €240 korting (€80 korting per systeem)
  • 4 WoonVeilig Alarmsystemen = €380 korting (€95 korting per systeem)
  • 5 WoonVeilig Alarmsystemen = €550 korting (€110 korting per systeem)

Profiteer nu van deze scherpe actie en maak samen met jouw buren de buurt veiliger!

Deze actie is geldig van 21 september t/m 2 oktober.


Stapelkorting tot wel €110 korting per alarmsysteem:


Wil je meer dan 5 WoonVeilig Alarmsystemen aanschaffen? Neem dan contact op met onze klantenservice! Zij helpen je graag verder.


Klantenservice

Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Wij helpen je uiteraard graag!

Iedere werkdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur op het telefoonnummer 088-383 88 38. Ook kan je jouw vraag stellen via klantenservice@woonveilig.nl