Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Inbraakbeveiliging voor je huis

Een op de vijf Nederlanders is ooit slachtoffer geweest van inbraak. En dat terwijl de kans op een inbraak met negentig procent kan afnemen met goede en zichtbare inbraakbeveiliging. Zorgeloos en veilig wonen? Het kan heel eenvoudig met de inbraakbeveiliging van WoonVeilig. De slimme en zorgeloze beveiliging van je huis.

Meer dan alleen inbraakbeveiliging

Het alarmsysteem van WoonVeilig biedt niet alleen volledige inbraakbeveiliging maar ook beveiliging tegen brand en lekkage. Zo weet je zeker dat je altijd zorgeloos en veilig kan wonen.

Veilig wonen en veilig op vakantie

Geen zorgen meer over veilig wonen en altijd met een gerust gevoel op vakantie of een weekendje weg. De professionele inbraakbeveiliging van WoonVeilig beveiligt je huis 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Via internet en met je mobiele telefoon weet je overal en altijd of thuis alles in orde is. Mocht er iets gebeuren dan waarschuwen we jou en je contactpersonen direct.

En met de WoonVeilig Camera kan je op afstand zelfs meteen de situatie thuis bekijken.

Professionele beveiliging wordt betaalbaar. De zekerheid van snelle en duidelijke alarmmeldingen tegen een vast en laag bedrag per maand.

Het alarmsysteem is draadloos en eenvoudig zelf te installeren. Ga je verhuizen? Dan neem je je alarminstallatie gewoon mee. Zo kan je ook op je nieuwe adres zorgeloos en veilig wonen.

WoonVeilig is onder andere aanbevolen in VARA Kassa vanwege de mogelijkheden, het gebruiksgemak en omdat WoonVeilig professionele inbraakbeveiliging van je huis eindelijk betaalbaar maakt.