Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Vacature I Customer Success Manager I 32-40 uur

Innovators op het gebied van huisbeveiliging

In 2008 ontwikkelde WoonVeilig de eerste Online Alarmcentrale. Wij maakten daarmee de wereld van de beveiliging in één klap modern! Een connected app gestuurd alarm- en camerasysteem, afgestemd op de hedendaagse mens die ‘in control’ wil zijn. De internationale tak ging in 2012 van start onder de naam Egardia en groeit nog steeds gestaag in meerdere landen: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg, Frankrijk en België. WoonVeilig levert haar producten en diensten via zowel online -, partner- en retailkanalen en is met het merk WoonVeilig marktleider in Nederland op het gebied van slim en veilig wonen.

Ambitieus in constante verbetering

Inmiddels heeft WoonVeilig zich ontwikkeld tot een internationaal bedrijf met meerdere afdelingen waar gedreven experts dagelijks nieuwe plannen ontwikkelen. Eenvoudige beveiligingsproducten en diensten die beschikbaar zijn voor iedereen. Met elkaar wordt over elke stap, elke procedure en elke nieuwe ontwikkeling heel goed nagedacht. Hierbij staat innovatie en perfectionering voorop.

We nemen verantwoordelijkheid

Bij WoonVeilig krijg je de kans om te laten zien waar je goed in bent. We geven je de ruimte en middelen om jezelf te verbeteren en je ideeën te ‘pluggen’. We zijn een innovatief en groeiend bedrijf met wereldwijde ambities. Deze groei wordt gerealiseerd door een enthousiast, betrokken team, vanuit ons hoofdkantoor te Gorinchem.

We zijn op zoek naar?

Een Customer Success Manager die gedreven is om van klanten ambassadeurs van ons merk te maken. Je maakt plannen om klanten te ondersteunen in de transitie naar dagelijks gebruik van producten en diensten. Jouw hoofddoel is loyaliteit bouwen en een langdurige en waardevolle klantrelatie te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Als CSM Manager maak je onderdeel uit van de afdeling Marketing & Sales en werk je direct samen met de Base Marketeer en de manager Marketing & Sales. Daarnaast werk je samen met de collega’s van Klantenservice, Business Development, Operations & Finance en Informatie & Technology Services. In totaal werken er ongeveer 35 mensen bij WoonVeilig.

Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden bestaan uit:

 • Het verder verbeteren van de onboarding van onze nieuwe klanten om de time-to-first-value (TTFV) te verkorten;
 • Na de onboarding stimuleer je het gebruik van alle functionaliteiten van huidige en nieuwe producten en diensten door klanten op het juiste moment te inspireren met de meest relevante content (bv. een up-/cross-sell mailing, een ‘how-to’-video of een online seminar);
 • Het met onze customer succes tool monitoren en verder optimaliseren van huidige low- en high-touch customer success workflows resulterend in de hoogst mogelijke customer health score;
 • Je onderzoekt belangrijke drivers voor churn en initieert nieuwe worksflows om churn te verlagen en de customer health score te verhogen.
 • Het rapporteren van de customer health score, de te verwachten churn en de ontwikkeling van de customer lifetime value.
 • Je rapporteert over het gebruik van producten en diensten. Je signaleert obstakels en kansen uit klantinteracties in de breedste zin om mede op basis daarvan de ontwikkeling van nieuwe/verbeterde producten en diensten te initiëren.

Hoe pas je in ons team?

Als CSM manager speel je een belangrijke rol in ons team. Je kan je werkzaamheden goed plannen, je bent een creatieve veranderaar, je ziet continue verbeterkansen, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en overtuigingskracht en kan goed samenwerken. Het is ook van belang dat je communicatief sterk bent, statistische verbanden kan leggen en op basis van data gefundeerde adviezen op het gebied van producten en diensten kan geven. Ons team bouwt continu aan professionalisering van onze afdeling en hierbij is een gezonde dosis energie ook niet onbelangrijk.

Daarnaast is het belangrijk dat je:

 • Over uitstekend analytisch inzicht beschikt om verbanden tussen data en churn te leggen;
 • Over B2C ervaring beschikt;
 • De Nederlandse én de Engelse taal beheerst;
 • Minimaal een HBO/WO opleiding hebt afgerond op het gebied van Bedrijfskunde, Economie, Bestuurskunde of ICT;
 • Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie is een pré;
 • Beschikt over een 'Getting Things Done' mentaliteit;
 • Oplossingsgericht werkt én een klantgerichte houding hebt.

Geboden wordt:

 • Een zeer afwisselende functie op de meest veelzijdige afdeling van WoonVeilig & Egardia;
 • Werken in een informele en gedreven cultuur van een groeiend en succesvol bedrijf;
 • Je krijgt er een team van enthousiaste en gedreven collega’s bij;
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een bijdrage in je pensioen en reiskostenvergoeding;
 • Leren is voor ons heel gewoon. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling en jij bepaalt dus ook hoe, wat en wanneer je leert. Wij ondersteunen jou daarbij waar we kunnen!

Enthousiast?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan de functie-eisen stuur dan je CV en motivatie per e-mail: werken@woonveilig.nl. Je kan ook telefonisch contact met ons opnemen telefoon: 088-383 8800, contactpersoon: Ceriel Bron.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld.

Ga direct naar mijn beveiligingsadvies