Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Werken bij WoonVeilig

Word onderdeel van ons team en ontwikkel mee aan oplossingen die gebruik maken van de allernieuwste technologie en wetenschap. We passen die innovaties toe in onze eigen producten en diensten. We hechten veel waarde aan feedback van onze klanten. De klant is onze drijfveer en belangrijkste criticus!

Innovators op het gebied van huisbeveiliging

In 2008 ontwikkelde WoonVeilig de eerste Virtuele Alarmcentrale. Zij maakten daarmee de wereld van de beveiliging in één klap modern! Een connected app gestuurd alarm- en camerasysteem, afgestemd op de hedendaagse mens die ‘in control’ wil zijn. De internationale tak ging in 2012 van start onder de naam Egardia en groeit nog steeds gestaag in meerdere landen: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg, Frankrijk en België.

Ambitieus in constante verbetering

Inmiddels heeft WoonVeilig zich ontwikkeld tot een internationaal bedrijf met meerdere afdelingen waar gedreven experts dagelijks nieuwe plannen ontwikkelen. Eenvoudige beveiligingsproducten en diensten die beschikbaar zijn voor iedereen. Met elkaar wordt over elke stap, elke procedure en elke nieuwe ontwikkeling heel goed nagedacht. Hierbij staat innovatie en perfectionering voorop. Dit zijn ook de eigenschappen die onze werknemers typeren. Bij WoonVeilig wil elk teamlid in zijn vak de beste zijn en is trots op zijn bijdrage aan de verbetering van de diensten en producten. En als je het als medewerker anders wil; ‘kom maar op met je idee!’

Ellen (Manager Operations & Finance):"Om mee te werken aan een groeiend bedrijf en uit te breiden in andere landen geeft een enorme kick"

We nemen verantwoordelijkheid

Bij WoonVeilig krijg je de kans om te laten zien waar je goed in bent. We geven je de ruimte en middelen om jezelf te verbeteren en je ideeën te ‘pluggen’. En als jij kan verdedigen dat een loungebank de kwaliteit van onze producten verbetert en onze omzet verhoogt, gaan we die gewoon bestellen.

Gert-Jan (Marketeer):"Ik heb bij WoonVeilig echt veel geleerd in mijn vakgebied omdat ik meteen veel verantwoordelijkheid kreeg"

Klaar staan voor de klant en voor elkaar

We geloven dat de klant blij wordt als wij als team binnen ons bedrijf goed functioneren. Daarom doen we, naast alle dagelijkse werkzaamheden, ook leuke dingen met elkaar: maandelijkse borrels, halfjaarlijkse company meetings met een leuke activiteit, BBQ’s en met het jubileum een verre trip naar Azië.

Mandy (Medewerker Klantenservice):"Naast het werk worden er regelmatig leuke uitjes georganiseerd. In 2018 ben ik zelfs mee geweest naar Taiwan"

Zin om onderdeel uit te maken van het jonge gedreven team van WoonVeilig/Egardia? Bekijk dan onze actuele vacatures.

Actuele vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Vacature Manager Klantenservice

Vacature Projectmanager

Ons Hoofdkantoor

Het WoonVeilig/Egardia hoofdkantoor is gevestigd in Gorinchem, vlakbij de snelweg A27 en A15. Het bus- en treinstation van Gorinchem ligt op 200 meter van het kantoor. Het adres is Kleine Landtong 19, 4201HL te Gorinchem.

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld.

Ga direct naar mijn beveiligingsadvies