Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

KLANTENSERVICE MEDEWERKER

We zoeken per direct een collega klantenservice die zowel algemene klantenservice activiteiten als inhoudelijke support kan uitvoeren. De klantenservice draagt zorg voor het aannemen en behandelen van klantvragen. Pre-sales en after-sales vragen komen telefonisch of per e-mail binnen en worden door de klantenservice in behandeling genomen. Ons doel is om een zo hoog mogelijke klanttevredenheid te realiseren.

Wat ga je doen?

Als klantenservice-adviseur ben jij de helpende hand van de klant. Jij bent verantwoordelijk voor de directe afhandeling van klantcontacten (vragen, verzoeken, storingen en klachten) binnen onze klantenservice afdeling. Met een energieke en empathische blik kijk jij naar klantzaken en weet jij ze op te lossen. Je beantwoordt uiteenlopende vragen en geeft persoonlijk advies aan de klant met een professionele maar persoonlijke benadering. Jij bent een teamplayer en krijgt energie van het helpen van klanten. Je komt in een gezellig team van 6 tot 8 medewerkers te werken.

Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn:

 • Directe beantwoording van telefonische- en e-mailcontacten voor onze klantenservice
 • Eerste aanspreekpunt voor klanten
 • Oplossen van specifieke klant problemen bij installatie
 • Incidenten op maat afhandelen: je behandelt problemen en vraagstukken volgens de behoeften van de klant, waarbij je snel, vriendelijk en efficiënt oplossingen biedt
 • Klanten voorzien van duidelijke informatie over hun ticket: Je communiceert helder en transparant met klanten over de voortgang en oplossingen van hun problemen
 • Klantsituatie analyseren, prioriteiten stellen en in overleg gaan met andere afdelingen: Bij complexe problemen analyseer je de situatie, stel je prioriteiten en werk je samen met jouw collega's om tot de juiste oplossing te komen

Werktijden en -dagen

Je bent tussen 32 – 40 uur per week beschikbaar. De afdeling is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 – 20:00 uur, op zaterdag en zondag zijn wij gesloten. Je werkt overdag en 2x per week een avonddienst tot 20:00 uur. Als onderdeel van het team is er een gezamenlijke doelstelling om alle roostergaten af te dekken, dus flexibiliteit in roosteruren is zeer welkom.

Wat bieden wij jou?

 • Een zelfstandige functie met een gedegen inwerktraject
 • Groeimogelijkheden binnen een internationale omgeving
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap
 • Informele werksfeer in een klein en ondernemend team, met korte communicatielijnen, bij een groeiend en succesvol bedrijf met een slim en innovatief product
 • Prima salaris en secundaire voorwaarden, zoals pensioenregeling, reiskostenvergoeding en opleidingsmogelijkheden
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast. We streven naar een langdurige samenwerking
 • Een laptop
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis

Jouw talent

 • Je hebt ervaring of gerichte affiniteit met (internet en ICT) techniek en computervaardigheden
 • Je hebt een klant- en servicegerichte houding;
 • Je hebt MBO niveau, bij voorkeur richting techniek of automatisering en mogelijk zelfs aangevuld met cursussen op gebied van customer service
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent communicatief sterk
 • Je hebt een flexibele en pro-actieve werkhouding
 • Je bent tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar
 • Je kunt minimaal twee avonden per week werken
 • Je hebt relevante werkervaring in de klantenservice
 • Last but not least, je bent een teamplayer en begrijpt dat alleen samen mooie successen behaald kunnen worden

Ben je enthousiast?

Lijkt het jou leuk om onze nieuwe commerciële klantenservice medewerker te worden? Solliciteer dan nu direct door jouw CV en motivatiebrief te mailen naar werken@woonveilig.nl.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Anouk Lancée via het telefoonnummer 088-383 8800

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de huisbeveiliging van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies