Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Zet je WoonVeilig Alarmsysteem binnenkort aan met…Google Home & Google Assistent!

Het bedienen van je WoonVeilig Alarmsysteem wordt binnenkort nog makkelijker. Door het alarmsysteem te koppelen aan de nieuwe slimme speaker van Google: de Google Home. Daarmee wordt het namelijk mogelijk om je alarmsysteem voortaan met je stem te bedienen. Ontzettend handig: terwijl je de deur uitloopt, instrueer je Google Home met je stem en het is geregeld! Een voorbeeld van een stemcommando is: Hey Google, zet mijn WoonVeilig Alarmsysteem aan.

Google Assistent

Het kan je niet ontgaan zijn dat Google onlangs de Nederlandstalige versie van de Google Assistant heeft geïntroduceerd voor alle Android- en iOS smartphones. De Google Assistent is oproepbaar via meer dan 500 miljoen apparaten, werkt al samen met meer dan 5.000 typen slimme apparaten en binnenkort dus ook met je eigen WoonVeilig Alarmsysteem.

Google Home

De Nederlandse Google Assistant is straks dus ook te vinden in Google’s eigen slimme speaker, de Google Home, die later dit jaar in Nederland verschijnt. En zoals eerder gemeld biedt de Google Home dezelfde stemgestuurde functionaliteit voor je WoonVeilig Alarmsysteem. Op dit moment zijn wij bij WoonVeilig achter de schermen druk bezig om de koppeling met Google te finaliseren. Zodra er meer nieuws is dan brengen we je uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte.

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de huisbeveiliging van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies