Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

Zet je WoonVeilig Alarmsysteem binnenkort aan met…Google Home & Google Assistent!

Het bedienen van je WoonVeilig Alarmsysteem wordt binnenkort nog makkelijker. Door het alarmsysteem te koppelen aan de nieuwe slimme speaker van Google: de Google Home. Daarmee wordt het namelijk mogelijk om je alarmsysteem voortaan met je stem te bedienen. Ontzettend handig: terwijl je de deur uitloopt, instrueer je Google Home met je stem en het is geregeld! Een voorbeeld van een stemcommando is: Hey Google, zet mijn WoonVeilig Alarmsysteem aan.

Google Assistent

Het kan je niet ontgaan zijn dat Google onlangs de Nederlandstalige versie van de Google Assistant heeft geïntroduceerd voor alle Android- en iOS smartphones. De Google Assistent is oproepbaar via meer dan 500 miljoen apparaten, werkt al samen met meer dan 5.000 typen slimme apparaten en binnenkort dus ook met je eigen WoonVeilig Alarmsysteem.

Google Home

De Nederlandse Google Assistant is straks dus ook te vinden in Google’s eigen slimme speaker, de Google Home, die later dit jaar in Nederland verschijnt. En zoals eerder gemeld biedt de Google Home dezelfde stemgestuurde functionaliteit voor je WoonVeilig Alarmsysteem. Op dit moment zijn wij bij WoonVeilig achter de schermen druk bezig om de koppeling met Google te finaliseren. Zodra er meer nieuws is dan brengen we je uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte.