Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

WoonVeilig introduceert Binnensirene en Akoestische Glasbreukmelder

WoonVeilig breidt regelmatig het alarmsysteem uit met nieuwe producten. Onlangs heeft WoonVeilig de Binnensirene en de Akoestische Glasbreukmelder aan het assortiment toegevoegd.

Binnensirene

De WoonVeilig Binnensirene is een uitbreiding op het WoonVeilig alarmsysteem en werkt volledig draadloos.

Bij een alarm geeft de zeer compacte binnensirene een luid signaal (95dB). Bij het in- of uitschakelen van het alarmsysteem hoor je de vertragingstijd. Zo weet je altijd zeker of het alarm is ingeschakeld, en hoeveel tijd je nog hebt om het huis te verlaten.

De binnensirene wordt aangesloten op het lichtnet, en is daarom op vrijwel iedere plaats in huis te gebruiken. Ook is de binnensirene voorzien van een noodstroomvoorziening.

Met de introductie van de binnensirene speelt WoonVeilig in op de vraag van de huidige gebruikers. In dat kader worden er dit jaar meerdere nieuwe producten geïntroduceerd.

Akoestische Glasbreukmelder

Naast de komst van de binnensirene introduceert WoonVeilig ook de akoestische glasbreukmelder.

Deze akoestische glasbreukmelder waarschuwt direct bij een inbraakpoging. Zodra er in een ruimte brekend glas van een deur of raam wordt waargenomen geeft de akoestische glasbreukmelder een alarm.

Met deze uitbreiding word je dus niet alleen gewaarschuwd bij een inbraak, maar ook bij een eventuele poging daar toe. Er gaat dus ook een preventieve werking vanuit. Daarnaast beveilig je een gehele ruimte tegen brekend glas met maar 1 melder!

x

Ben je nog geen WoonVeilig klant? Ontdek nu welke beveiligingsoplossing het beste bij jou past.

Wil je weten wat jij nodig hebt voor de basis van jouw huisbeveiliging? Beantwoord dan 3 eenvoudige vragen en wij voorzien jou direct van een transparant beveiligingsadvies op maat: je weet direct welke WoonVeilig melders jij nodig hebt en wat de aanschafkosten zijn.

Start mijn adviesaanvraag

1. Hoeveel directe toegangen tot jouw woning wens je te beveiligen?

Tel hierbij alle deuren en ramen die open kunnen aan zowel de voorzijde, zijkanten en achterzijde van de woning; kortom alle toegangen waar een potentiële indringer jouw woning dus direct kan betreden. Denk ook aan de eerste/tweede verdieping: heb je bijvoorbeeld toegankelijke balkons? Neem dan ook die deuren en ramen die open kunnen mee. Een directe toegang tot jouw woning beveiligen we met een deur-/raamcontact. Daarmee krijg je direct een melding als een raam of deur geopend wordt.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

2. Hoeveel ruimtes in jouw woning zal een potentiële indringer altijd passeren?

Bedenk wat de meest aannemelijke plaats is waar een potentiële indringer jouw huis binnen kan komen en wat van daaruit de meest logische doorgangsroute van jouw huis is (veelgenoemde voorbeelden van ruimtes op de doorgangsroute: de hal, woonkamer, keuken en eventuele overloop). Een ruimte op de doorgangsroute beveiligen we met een bewegingsmelder. Wordt de ruimte waar deze hangt doorkruist dan ontvang je direct een melding.

1 2 3 4+

Een andere hoeveelheid nodig? Bij het uiteindelijke beveiligingsadvies kun je dit zelf nog aanpassen.

Vorige

Jouw persoonlijke beveiligingsadvies is bijna gereed.

Vul hieronder jouw e-mailadres in om direct jouw beveiligingsadvies te bekijken.

Vul een geldig e-mailadres in.

Jouw advies wordt samengesteld

Een moment geduld alsjeblieft

Bedankt voor het invullen van jouw gegevens

Op basis daarvan hebben wij jouw persoonlijke beveiligingsadvies opgesteld. Heb je vragen over jouw beveiligingsadvies of over de huisbeveiliging van WoonVeilig dan kun je hieronder ook direct een belafspraak inplannen met een van onze beveiligingsexperts.

Maak direct een belafspraak met onze beveiligingsexpert Ga direct naar mijn beveiligingsadvies