Uw winkelwagen is leeg.
Verder winkelen

WoonVeilig introduceert Binnensirene en Akoestische Glasbreukmelder

WoonVeilig breidt regelmatig het alarmsysteem uit met nieuwe producten. Onlangs heeft WoonVeilig de Binnensirene en de Akoestische Glasbreukmelder aan het assortiment toegevoegd.

Binnensirene

De WoonVeilig Binnensirene is een uitbreiding op het WoonVeilig alarmsysteem en werkt volledig draadloos.

Bij een alarm geeft de zeer compacte binnensirene een luid signaal (95dB). Bij het in- of uitschakelen van het alarmsysteem hoor je de vertragingstijd. Zo weet je altijd zeker of het alarm is ingeschakeld, en hoeveel tijd je nog hebt om het huis te verlaten.

De binnensirene wordt aangesloten op het lichtnet, en is daarom op vrijwel iedere plaats in huis te gebruiken. Ook is de binnensirene voorzien van een noodstroomvoorziening.

Met de introductie van de binnensirene speelt WoonVeilig in op de vraag van de huidige gebruikers. In dat kader worden er dit jaar meerdere nieuwe producten geïntroduceerd.

Akoestische Glasbreukmelder

Naast de komst van de binnensirene introduceert WoonVeilig ook de akoestische glasbreukmelder.

Deze akoestische glasbreukmelder waarschuwt direct bij een inbraakpoging. Zodra er in een ruimte brekend glas van een deur of raam wordt waargenomen geeft de akoestische glasbreukmelder een alarm.

Met deze uitbreiding word je dus niet alleen gewaarschuwd bij een inbraak, maar ook bij een eventuele poging daar toe. Er gaat dus ook een preventieve werking vanuit. Daarnaast beveilig je een gehele ruimte tegen brekend glas met maar 1 melder!